Αποκλειστικές Συνεργασίες

SERENITY VILLAGE

Το Serenity Village αποτελεί ιδανική επιλογή για την διοργάνωση εκδηλώσεων και τελετές γάμων, καθώς διαθέτει παραδοσιακό εκκλησάκι, μεγάλο καταπράσινο κήπο και πισίνα.

Το κτήμα διαθέτει μία σάλα χωρητικότητας 800 ατόμων με ανοιγόμενη οροφή και τζαμένιους τοίχους που ανοίγουν και σου δημιουργούν την αίσθηση ότι είσαι ένα με την φύση. Η σάλα είναι κλιματιζόμενη με θέρμανση και ψύξη. Το καλοκαίρι ο αριθμός των καλεσμένων μπορεί να ξεπεράσει σε χωρητικότητα τα 2000 άτομα στο χώρο της πισίνας.

Μεγάλη σημασία έχει η ποιότητα του φαγητού, αφού το Serenity Village διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εστίασης και αποθήκευσης τροφίμων. Οι εγκαταστάσεις αυτές πλαισιώνονται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες υψηλών δυνατοτήτων, οι οποίοι παρασκευάζουν όλα τα εδέσματα επί τόπου. Είναι εφοδιασμένο με πιστοποιητικό ISO και μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα ποιοτικές υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές.

Τα θυρανοίξια της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων έγιναν τον Οκτώβριο του 2003. Έκτοτε το εκκλησάκι έγινε μάρτυρας όρκων πίστης και αφοσίωσης ζευγαριών ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο (www.serenityvillage.gr).

Οι Αθηναϊκές Γεύσεις καλύπτουν όλο το φάσμα των κοινωνικών εκδηλώσεων προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα καλύπτουμε γάμουςβαπτίσειςπαιδικά πάρτυεταιρικά eventscoffee breaks και social events.

Επίσης προσφέρουμε ξεχωριστές παροχές αλλά και το temptation yacht για να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας.

Η δεξίωση σας μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Serenity Village αλλά και σε συνεργαζόμενους χώρους.

Το πελατολόγιο μας αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.